Ugears Carousel i gruppen AKTUELLT / BLACK FRIDAY hos Ugears Sverige (UG70129)
Ugears Carousel
Ugears Carousel
Ugears Carousel
Ugears Carousel
Ugears Carousel
Ugears Carousel
Ugears Carousel

Ugears Carousel

Artnr: UG70129
649 kr
• Delar: 305
• Beräknad tid: 6 timmar
• Nivå: Medium


 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar


NATURLIGT

Ekologiska och helt
tillverkade i träUTAN LIM

Monteras utan
lim eller kemikalierREDO ATT BYGGAS

Alla delar är färdiga
att monteraMEKANISKT

Modellerna skapar
mekanisk rörelseLÄRORIKT

Nytta och nöje
för hela familjen

 • Produktbeskrivning
 • UGEARS UG70129 - Carousel

  Runt, runt och tillbaks dit allt började. Res i minnet och ta en nostalgisk tripp till sockervaddsdoftande barndomsminnen med Ugears utsökta lilla karusell. En modell som låter dig minnas glädjen från barndomens tivolibesök!

  Ugears Karusell är inspirerad av en riktigt klassisk tivoliattraktion och är designad och genomtänkt in i minsta lilla detalj. Modellen byggs med delar av högkvalitativt trä och varken lim eller verktyg behövs för att montera den.

  Kärnan i modellen är en mittpol som roterar i motsatt riktning mot huvudplattformen vilket får det att se ut som om karusellen snurrar snabbare än den verkligen gör. Karusellen har en upprullningsnyckel som ger spänning till gummisnoddarna som är fästa vid huvudaxeln. Pendeln gör rörelserna och detaljerna mjukare. Huvudaxeln är ansluten till mittpolen via planetväxeln som säkerställer att den roterar i motsatt riktning mot huvudplattformen. Taket är också fäst vid huvudaxeln och vevaxlarna som får hästarna att gå upp och ner medan de snurrar runt mittpolen. Är du riktigt nyfiken på mekanismen kan du undersöka varje rörelse i slowmotion för att få en full förståelse för hur den fungerar.

  Karusellen är en perfekt present till dig själv eller till någon som behöver byta vardaglig stress mot några timmasr sorglös magi. 

  Antal delar: 305
  Beräknad monteringstid: 6 timmar
  Svårighetsgrad: Medium
  Rekommenderad ålder: Från 14 år
  Storlek på modell: 21 x 21 x 26 cm

Logga in