OM UGEARS

Ugears startades 2014 i Ukraina. De unika och mekaniska 3D-modellerna av ekologiskt trä har snabbt blivit populära och älskade i hela världen. I dag finns Ugears i 85 länder på fem kontinenter och sedan 2019 kan du även köpa de mekaniska modellerna här i Sverige.

Till skillnad från andra trämodeller har varje modell från Ugears ett unikt inslag av mekanik i sig. Självdrivna rörelser med gummisnoddsmotorer och fascinerande system med kugghjul, svänghjul, vikter och tyngdkraft. Inga batterier eller sladdar - modellerna fungerar helt på egen maskin. Alla Ugears modeller är konstruerade efter enkla tekniska principer som gör montering och lek till underhållning som ger timmar av nöje - samtidigt som det är väldigt lärorikt.

Ugearsmodellerna är skapade av ekologiskt trä med hög kvalité. Delarna levereras färdigutskurna med laser och redo att monteras. Varken lim eller specialverktyg krävs för montering. Alla modeller levereras även med en enkel monteringsguide där steg för steg av monteringen visas.OM MINICARS 

Minicars Hobby Distribution AB (som distribuerar Ugears Models i Sverige) startades 1968 i Ludvika. I dag finns vi på Annelundsgatan 17 i Enköping (placerade intill E18) mellan Stockholm och Oslo.

Har du frågor om din beställning eller av någon annan anledning vill komma i kontakt med oss? Skicka ett e-postmeddelande eller ett meddelande via Facebook. Vi försöker alltid att svara redan samma eller nästkommande vardag.

E-post: info@ugearsmodels.se
Facebook: www.facebook.com/ugearsmodels.se

Logga in