Ugears Tugboat i gruppen MEKANISKA MODELLER hos Ugears Sverige (UG70078)
Ugears Tugboat
Ugears Tugboat
Ugears Tugboat
Ugears Tugboat
Ugears Tugboat
Ugears Tugboat
Ugears Tugboat
Ugears Tugboat

Ugears Tugboat

Artnr: UG70078
399 kr
• Delar: 169
• Beräknad tid: 2,5 timmar
• Nivå: Medium

Antal: 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar


NATURLIGT

Ekologiska och helt
tillverkade i träUTAN LIM

Monteras utan
lim eller kemikalierREDO ATT BYGGAS

Alla delar är färdiga
att monteraMEKANISKT

Modellerna skapar
mekanisk rörelseLÄRORIKT

Nytta och nöje
för hela familjen

 • Produktbeskrivning
 • Bogserbåt

  Som du kanske har märkt älskar vi på Ugears havet! Om du någonsin drömt om att ta dig över vågorna dit havet smälter samman med himlen kan den här söta modellen ge dig rätt känsla. Idén bakom bogserbåten var att skapa en funktionell mekanism och samtidigt ge den det där lilla extra. Resultatet blev realistiskt och intressant!

  Vi gillar att tro att många av er gillar att se hur kugghjulen fungerar lika mycket som vi gör och det är därför den detaljerade karossen är utformad så att den exponera mekanismen i rörelse. På så sätt kommer du verkligen att kunna uppskatta den här modellen till fullo.

  Bogserbåten drivs av en gummisnoddsmotor som drivs av spänningen i gummit som är förbundet med ett lager. Reduktionsväxeln överför energi till drivhjulet och vidare till det asymmetriska hjulparet. Pendeln saktar ner och jämnar ut bogserbåtens rörelse. Hjulparets asymmetri ger modellen sitt unika sätt att röra sig och imiterar en båt som gungar på vågorna medan arbetspendeln skapar ett specifikt ljud som liknar det som produceras av den verkliga dieselmotorn som många båtar är utrustade med.

  Använd två rep med krokar för att ansluta och transportera små båtmodeller eller en pappersbåt. Din bogserbåt klarar 1,5 till 3 meter per omgång, beroende på typ av yta.

  Alla delar till din mekaniska bogseringsbåt är tillverkade av trä med hög kvalité och levereras färdigutskurna samt redo att monteras. Du kan enkelt följa stegen i medföljande manual för att bygga bogseringsbåten och det behövs varken lim, verktyg eller övriga tillbehör.

  Antal delar: 169
  Beräknad monteringstid: 2.5 hours
  Svårighetsgrad: Medium
  Rekommenderad ålder: Från 14 år
  Storlek på modell: 28.5 x 12 x 18.5 cm
Logga in