Ugears Roadster VM-01 i gruppen MEKANISKA BILAR & MOTORCYKLAR hos Ugears Sverige (UG70052)
Ugears Roadster VM-01
Ugears Roadster VM-01
Ugears Roadster VM-01
Ugears Roadster VM-01
Ugears Roadster VM-01
Ugears Roadster VM-01
Ugears Roadster VM-01
Ugears Roadster VM-01
Ugears Roadster VM-01
Ugears Roadster VM-01
Ugears Roadster VM-01

Ugears Roadster VM-01

Artnr: UG70052
649 kr
• Delar: 437
• Beräknad tid: 6-7 timmar
• Nivå: Avancerad

Antal: 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar


NATURLIGT

Ekologiska och helt
tillverkade i träUTAN LIM

Monteras utan
lim eller kemikalierREDO ATT BYGGAS

Alla delar är färdiga
att monteraMEKANISKT

Modellerna skapar
mekanisk rörelseLÄRORIKT

Nytta och nöje
för hela familjen

 • Produktbeskrivning
 • Sportbil Roadster VM-01 - en klassiker 

  En riktig storfavorit i vårt sortiment är den utsökta, eleganta och kraftfulla sportbilen Roadster VM-01. Perfekt för dig som gillar fart och skönhet!

  Är du beredd? Äventyret börjar direkt när du öppnar ditt paket. Det är nu du kommer att upptäcka den underbara doften av naturligt trä som stannar kvar hos dig hela vägen genom montering, testning och körning. Att bygga den här modeller är både spännande och fascinerande – att med dina egna händer sätta ihop ett gäng trädelar för att skapa ett tredimensionellt mekaniskt underverk.

  Hur som helst är monteringen bara en liten del av det roliga. När din Roadster är klar kommer du definitivt vilka se vad den är kapabel till. Men även när du har kört klart rekommenderar vi att du parkerar på en väl synlig plats hemma eller på ditt kontor. Klassisk form och ikonisk UGEARS-design gör Roadster till ett vackert komplement i vilken inredning som helst. Modellens unika karisma kommer från dess exceptionella tekniska egenskaper och samt dess realistiska design. Öppna motorhuven för att se den kraftfulla V8-motorn och titta på ventilerna som rör sig. Sportbilen har många fler små unika detaljer som vi gärna skulle berätta mer om men det är mycket roligare om du får upptäcka dem själv. Ta med dina vänner och din familj på en spännande åktur och njut av din nya bil.

  Vår Roadster VM-01 är tillverkad av ekologiskt trä av hög kvalité. Alla delar är utskurna med laser och redo för dig att montera. Varken lim eller specialverktyg krävs för montering. Som med alla våra andra modeller levereras din Roadster VM-01 med en enkel monteringsguide där steg för steg visas.

  Antal delar: 437
  Beräknad monteringstid: 6-7 timmar
  Svårighetsgrad: Avancerad
  Rekommenderad ålder: Från 14 år
  Storlek på modell: 30.5 x 13 x 10 cmLogga in