Ugears Butterfly i gruppen AKTUELLT / BLACK FRIDAY hos Ugears Sverige (UG70081)
Ugears Butterfly
Ugears Butterfly
Ugears Butterfly
Ugears Butterfly
Ugears Butterfly
Ugears Butterfly
Ugears Butterfly
Ugears Butterfly
Ugears Butterfly
Ugears Butterfly
Ugears Butterfly

Ugears Butterfly

Artnr: UG70081
399 kr
• Delar: 161
• Beräknad tid: 2 timmar
• Nivå: Medium
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar


NATURLIGT

Ekologiska och helt
tillverkade i träUTAN LIM

Monteras utan
lim eller kemikalierREDO ATT BYGGAS

Alla delar är färdiga
att monteraMEKANISKT

Modellerna skapar
mekanisk rörelseLÄRORIKT

Nytta och nöje
för hela familjen

 • Produktbeskrivning
 • Ugears vackra mekaniska fjäril är inget mindre än en animerad kinetisk skulptur. Den är utrustad med många små detaljer som alla tillsammans utgör en enastående mekanism. Tack vare en gummisnoddsmotor kan den imiterar en fladdrande fjäril - utan vare sig extern strömkälla eller batterier. Din fjäril levereras med två uppsättningar vingar: en färgrik och en beige som du kan måla om du vill.

  Fjärilens känsliga vingar är gjorda av hantverkspapper. För att säkerställa att rörelserna liknar de hos en riktig fjäril förändras de två nedre vingarnas lutning när modellen arbetar. De främre benen rör sig medan vingarna fladdrar medan de bakre benen används som start- / stoppspakar för gummisnoddsmotorn. Fjärilen sitter på en blomformad plattform och det elastiska stödet rör sig när modellen fladdrar vilket gör dess rörelser ännu mer realistiska – precis som om fjärilen dansar och fladdrar på riktigt i luften.

  När vi skapar våra modeller strävar vi alltid efter att dela vår kunskap och passion för smarta mekanismer. Vi vill att mekanikens komplexa och vackra värld ska kännas närmare och mer åtkomlig. Det är därför som fjärilens kropp är utformad i skelettstil vilket gör att du kan se hur kugghjul och block fungerar inuti och förstå hur mekanismen fungerar.

  Alla delar till din mekaniska fjäril är tillverkade av trä med hög kvalité och levereras färdigutskurna samt redo att monteras. Du kan enkelt följa stegen i medföljande manual för att bygga fjärilen och det behövs varken lim, verktyg eller övriga tillbehör.

  Antal delar: 161
  Beräknad monteringstid: 2 timmar 
  Svårighetsgrad: Medium
  Rekommenderad ålder: Från 14 år
  Storlek på modell: 29 x 55 x 40 cm
Logga in