Ugears Bike VM-02 i gruppen AKTUELLT / BLACK FRIDAY hos Ugears Sverige (UG70051)
Ugears Bike VM-02
Ugears Bike VM-02
Ugears Bike VM-02
Ugears Bike VM-02
Ugears Bike VM-02
Ugears Bike VM-02
Ugears Bike VM-02
Ugears Bike VM-02

Ugears Bike VM-02

Artnr: UG70051
349 kr
• Delar: 189
• Beräknad tid: 3-4 timmar
• Nivå: Medium

Antal: 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar


NATURLIGT

Ekologiska och helt
tillverkade i träUTAN LIM

Monteras utan
lim eller kemikalierREDO ATT BYGGAS

Alla delar är färdiga
att monteraMEKANISKT

Modellerna skapar
mekanisk rörelseLÄRORIKT

Nytta och nöje
för hela familjen

 • Produktbeskrivning
 • Motorcykel VM-02

  Ta dig ut på nya äventyr!

  Har livet varit lite för bekvämt och tråkigt den senaste tiden? Har du kanske till och med blivit en soffpotatis? Släpp det nu - för alla äventyr på motorvägen ropar efter dig. Ta på dig din läderjacka och njut av maxhastigheten med den här djärva och vackra motorcykeln från Ugears.
  Bike VM-02 drivs av en kraftfull gummisnoddsmotor som får den att köra så mycket som 3 meter i en och samma omgång. Den energi som produceras av motorn överförs med en remdrift till själva mekanismen. Motorcykelns design låter dig observera arbetet med mekanismen samt de rörliga kolvar som ser otroligt faschinerande ut.

  Det breda bakhjulet ser till att modellen står stadigt och genom att vrida på styret kan du skicka iväg motorcykel i vilken riktning vill. När du nått din slutdestination och det är dags att parkera och vi är säkra på att din mekaniska motorcykel kommer göra sig väldigt fint på vilken plats som helst i ditt hem, bara den är väl synlig.

  Graciös och djärv med en kombinationen av högteknologisk exteriör och miljövänliga material. Kanske en perfekt present till en vän eller en kollega? Detaljerad och realistisk design gör den till en en uppskattad gåva för många. En motorcykel har aldrig bara varit ett transportmedel - den kommer alltid att representera utmaning, fart och sann frihet.

  Motorcykeln är tillverkad av ekologiskt trä med hög kvalité. Alla delar är utskurna med laser och redo för dig att montera. Varken lim eller specialverktyg krävs för montering. Som med alla våra andra modeller levereras den med en enkel monteringsguide där steg för steg visas.

  Antal delar: 354
  Beräknad monteringstid: 5-6 timmar
  Svårighetsgrad: Medium
  Rekommenderad ålder: Från 14 år
  Storlek på modell: 40 x 50 x 21 сm


Logga in